O podjetju


Restavratorstvo Stanko Vitez s.p. je podjetje, ki ima že več kot 10 let izkušenj na področju restavriranja. Od takrat smo uspešno zaključili že več kot 700 restavratorskih projektov.

Kje delujemo

Naše restavriranje je oplemenitilo družinsko dediščino in druge lesene elemente v številnih hišah, stanovanjskih blokih, vilah, dvorcih, gradovih in sakralnih objektih.
Naša najpomembnejša tržišča so: Slovenija, Italija, Avstrija, Nemčija in Hrvaška.

Strokovnost za odličnost

Restavratorska dela, ki jih izvajamo temeljijo na strokovni izobraženosti (Evropski center za ohranjanje kulturne dediščine v Benetkah pri najboljših profesorjih iz Italije, Francije in Nemčije) ter dolgoletnih izkušnjah.
Pri delu sodelujemo z izbranimi strokovnjaki Zavoda za spomeniško varstvo, arhitekti, raziskovalci ter dobavitelji kakovostnih materialov.

Izobražujemo

Z izdajo strokovne literature in restavratorskimi tečaji, ki jih organiziramo pomagamo tudi ostalim do najboljšega znanja z področja restavriranja lesa. K delitvi bogatega znanja in izkušenj smo se odločili, ker se vse prepogosto  napačno restavrira predmete, saj želimo samo najboljše za ohranjanje predmetov kulturne dediščine.

Garantiramo zadovoljstvo

Z individualnim pristopom, predvsem pa zanesljivostjo se vedno znova dokazujemo našim strankam. Zadovoljne stranke pa ste bile in boste še v prihodnje edino merilo našega uspeha.

Za Vaše zaupanje in sodelovanje se Vam vnaprej lepo zahvaljujemo.Za dodatne informacije o naši ponudbi nas kontaktirajte prek spletnega obrazca oz.

Pošljite povpraševanje! >>

Kontaktni podatki


Gsm: +386 (0)41 333 457

Tel: +386 (0)5 364 80 12   

Email: stanko.vitez@siol.net

Izdali smo:

Restavratorski priročnik

Preberi več >

Zakaj izbrati nas?

  • Z vami smo že več kot 15 let
  • Zaupajo nam številne stranke
  • Za prevoz poskrbimo mi
  • Delujemo po celi Sloveniji
  • Odličnost po dostopni ceni
  • Brezplačno vam svetujemo